Путер од кикиритки

250,00 ден

ЧИСТА СУПЕРХРАНА КРЦАЧЕН ПУТЕР КИКИРИКИ
Крцкав путер од кикирики

Кикириките може лесно да се скршат, тешко се победуваат.
Кикириките содржат повеќе од 25% од нивната тежина во протеини и природно се богати со незаситени масти и влакна.
Сметајте на фактот дека тие се полни со вкус и ќе разберете зошто Crunchy со путер од кикирики е неверојатен производ.
Чистиот крцкав путер од кикирики е 100% природен и содржи многу кикирики.
Кикирики кои се печени и мелени во путер од кикирики со одличен вкус.
Се погриживме да оставиме неколку мали парчиња за тоа крцкаво чувство.
Чист крцкав со путер од кикирики, нешто што вреди да се намачка.

НЕТОСОДРЖИНА: 500 грама

ЧУВАЊЕ: Да се чува на ладно и суво место.

Предупредувања: Консултирајте се со лекар пред употреба доколку имате некаква медицинска состојба. Овој производ не е наменет за дијагностицирање, лекување, лекување или спречување на која било болест. За употреба само како додаток во исхраната. Овој производ не е наменет да замени разновидна и урамнотежена исхрана. Се чува вон дофат на деца. Да се чува на ладно и суво место.

Сподели со пријателите!

Description

ЧИСТА СУПЕРХРАНА КРЦКАВ ПУТЕР КИКИРИКИ
Крцкав путер од кикирики

Кикириките може лесно да се скршат, тешко се победуваат.
Кикириките содржат повеќе од 25% од нивната тежина во протеини и природно се богати со незаситени масти и влакна.
Сметајте на фактот дека тие се полни со вкус и ќе разберете зошто Crunchy со путер од кикирики е неверојатен производ.
Чистиот крцкав путер од кикирики е 100% природен и содржи многу кикирики.
Кикирики кои се печени и мелени во путер од кикирики со одличен вкус.
Се погриживме да оставиме неколку мали парчиња за тоа крцкаво чувство.
Чист крцкав со путер од кикирики, нешто што вреди да се намачка.

НЕТОСОДРЖИНА: 500 грама

ЧУВАЊЕ: Да се чува на ладно и суво место.

Сподели со пријателите!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Путер од кикиритки”

Your email address will not be published.