BATTERY NUTRITION SHOCKER – КРУША

2.250,00

BATTERY NUTRITION SHOCKER – КРУША

ПАКУВАЊЕ: 360GШИФРА: 1025

ВКУС: КРУША

  • Ја зголемува силата и издржливоста
  • Тоа ја зголемува енергијата
  • Го зголемува балансот на азот
  • Го намалува заморот во мускулите
Сподели со пријателите!

Description

BATTERY NUTRITION SHOCKER – КРУША

ПАКУВАЊЕ: 360GШИФРА: 1025

ВКУС: КРУША

  • Ја зголемува силата и издржливоста
  • Тоа ја зголемува енергијата
  • Го зголемува балансот на азот
  • Го намалува заморот во мускулите

Battery Shocker е иновативен производ во категоријата “Азотни засилувачи”. Battery Shocker содржи 13 клинички тестирани состојки со докажани ефекти.
Battery Nutrition Shocker дава сила, енергија, пумпање и фокус, што го прави исклучително силен и погоден за подобрување на постигнувањата во сала..
Кои се придобивките од Battery Nutrition Shocker?

Сила

Комбинацијата на кофеин и синефрин поврзани со тирозин ќе ви даде огромна сила! Кофеинот е добро познат и докажан стимуланс кој го подобрува вашиот фокус и концентрација за време на тренингот. Секоја доза на Battery Nutrition Shocker обезбедува 300mg. од овој неверојатен стимуланс. Синефринот содржан во формулата ќе го зголеми адреналинот и дополнително ќе го подобри стимулирачкиот ефект што Battery Nutrition Shocker го дава.

Издржливост

Креатинот е најдобар додаток во исхраната кога станува збор за издржливоста. Додава дополнителна сила и издржливост на спортистот, го подобрува интензитетот на тренингот и ја зголемува желбата за обука. Battery Shocker исто така содржи и високи дози на бета аланин, кој се чува во клетките и се користи кога телото е исцрпено. Покрај тоа, бета аланин дава издржливост и спречува акумулација на млечна киселина по вежбање.

Билдање

L-цитрулин DL-малат, L-аргинин алфа кетоглутарат и L-Орнитин се мал дел од аминокиселините, вгнездени во Battery Shocker кои го подобруваат билдањето за време на тренингот. Овие амино киселини го подобруваат нивото на аргинин во крвта, што е директно одговорно за зголемување на протокот на крв во мускулите. Ако почувствувате замор и неподготвеност да вежбате, земете 1 доза од Battery Shocker и веднаш ќе ја почувствувате разликата! Battery Shocker ќе го направи вашиот тренинг извонреден!

Упатства за употреба: Земете 1 доза, 30 минути пред тренингот.

Сподели со пријателите!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BATTERY NUTRITION SHOCKER – КРУША”

Your email address will not be published. Required fields are marked *