ДОБРЕДОЈДОВТЕ ЗАВИСНИЦИ ОД ПАТУВАЊА!
По повеќе од 10 години меѓународно патување, одлучив дека моите приказни заслужуваат да бидат споделени со светот.

Сум била во над 14 земји и сакам да ви помогнам што да правите и каде да јадете на следната дестинација или што да понесете со вас додека патувате! Без разлика дали одите на градско патување во Европа, патувате со ранци во Африка или ја дегустирате локалната култура во Обединетите Арапски држави: Ве опфатив со моите блогови за патувања за моето искуство! Како почнав да го споделувам моето искуство со вегетаријнската храна и моето лечење со рак на дојка, помислив дека убаво е да знаете дека и покрај се што преживеав мојата завист од патување се зголемуваше.

Со примена хемотерапија после неколку дена заминав на моето најубаво патување, тоа не беше обично патување за мене, тоа беше патување преку кое сакав да се молам на моштите на нашата светица Св. Петка во Јаши.

Ќе ви раскажувам подолу во моите објави што е убаво да посетите насекаде.

Сподели со пријателите!