Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Домашен протеински крем

посен протеински еурокрем

Кремасто, вкусно, протеинско! Домашно готвење на протеински крем – мојата тајна за успешен и здрав ден! Потребни состојки: Начин на подготовка: Сподели со пријателите!

Сподели со пријателите!