Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
pleskavica od tikva
Веган ( посно) Главни јадења

Веган (посни) плескавици од тиквица

Кога мислиме на плескавица во главата ни се вртат сочни мисли , си викаме леле плескавица ама да е без месо . Ние ви приготвивме вкусни посни веган …

Сподели со пријателите!