Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Бургери Веган ( посно) Главни јадења

Посни плескавици од компир и овесни снегулки

Посни плескавици од компир и овесни снегулки

Овој сендвич со компири ми е омилен од детството. Тоа е еден од моите омилени сендвичи за правење. Сендвичот од компири се прави брзо, едноставно …

Сподели со пријателите!