Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Корисно

Предности и недостатоци на вегетаријанската исхрана

вегетаријански рецепти

Вегетаријанската исхрана доби широка популарност во последниве години. Некои студии проценуваат дека вегетаријанците сочинуваат до 18% од светската популација (1). Освен етичките и еколошките придобивки …

Сподели со пријателите!