Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Салати

Веганска (посна) протеинска салата

Веганските протеински салати се совршена анегдота за млитавите, незадоволителни чинии со само зеленчук. Сметам дека салатите всушност можат да направат целосен, здрав оброк – без …

Сподели со пријателите!