Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Главни јадења Тортиља

Полнета интегрална тортиља со ајвар и веге колбаси

Integralna tortilja so ajvar i vege kolbasi

Овој совршен спој на ајвар и веге колбаси можи да се постигни само на овој начин. Се прашувате можеби од каде оваа идеја? Па, знаете …

Сподели со пријателите!