Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Главни јадења Тортиља

Поинаква шакшунка со црвена пиперка и биено сирење

Тоа е тоа вистинското. Без зафрканции, печење, лупење пиперки . Веќе си ги имам готови печени пиперки со лук од Бакалески Brian’s. Шакшука е едноставно …

Сподели со пријателите!