Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Десерти Ужинка

Протеински јагода сладолед

протеински јагода сладолед

Задоволете го вашиот апетит со вкусен сладолед од протеинска банана и јагоди! Сè што треба да направите е да ги фрлите сите состојки во процесорот …

Сподели со пријателите!