Бесплатен план за исхрана

Погледни ги програмите за слабеење!

Ослаби без мака, со редовни оброци, со мени лесно за подготовка.

Здраво, јас сум Ена Станимирович Лавчански , дипломиран нутриционист. Поборник за здравиот начин на исхрана и дел од истиот, како и истражувач во областа на нутриционизмот како нова научна дисциплина кај нас. Искуството кое го имам во оваа облас е веќе 8 години, и имам ослабено преку 500 жени, но кај нас не е потребно да се сликате и да ве објавуваме за нашата работа. Оние кои веќе се на програмата го знаат тоа дека со добра исхрана се постигнува долгогодишен резултат.Со нашата заедничка љубов кон храната, создавањето на здрави рецепти се обидовме да го направиме „Вкусно без месо“ место за инспирација на искусните готвачи и почетници. Рецептите што ќе ги најдете овде се инспирирани од локални, сезонски состојки, направени од нула, или создадени од нас или прилагодени од рецепти што не инспирирале. Пред се, храната што ќе ја најдете во Вкусно без месо е дизајнирана да им пренесе вредност на оние со кои е споделена. Тука сме да го смениме начинот на кој луѓето размислуваат за гостопримството, еден вкусен оброк одеднаш.Јас моментално живеам во Германија каде жените имаат поинакви гледишта на своето здравје.Без добра благосостојба не можи да се постигни ништоЈас сум тука да помогнам и на оние кои имаат проблем со вишокот на килограми и на оние лица кои имаат проблем со здравјето. Во соработка со вкусно без месо програмите можете да ги добиете по промотиви цени!

Погледни ги програмите за слабеење :

Сподели со пријателите!