Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
Диета и фитнес Дневно мени од 1100-1300 калории Корисно

Дневно мени од 1100-1300 калории

Дневно мени од 1100-1300 калории

Дневната потреба на калории се разликува во зависност од неколку фактори, вклучувајќи го полот, возраста, тежината, висината и нивото на активност. За да губите тежина, …

Сподели со пријателите!
Лунарен календар-диета
Диета и фитнес Корисно

Лунарен календар за исхрана и губење на тежината

Месечината влијае на нашето тело на таков начин што во одредени периоди од лунарниот месец, храната се апсорбира побрзо или полесно, во други периоди е …

Сподели со пријателите!