Showing: 1 - 8 of 8 RESULTS
Веган ( посно) Намази

Авокадо намаз-салата-гуакамоле на друг начин

Avokado namaz

Љубителите на салати и намази имаат своја лична дефиниција за тоа што го прави најдобриот рецепт за гуакамоле, а ова е моето најдобро нешто.Не е …

Сподели со пријателите!
Гвакамоле на мој начин
Веган ( посно) Намази

Гвакамоле намаз на мој начин без масло

Традиционалниот рецепт се надевам дека сите го знаеме за гвакамоле, па јас одлучив да направам една своја верзија на гвакамоле. Го користам често овој намаз …

Сподели со пријателите!