E-книга: Смути-Канцер 1:0

550,00

Доколку сакате да ја купите книгата со картичка со било која картичка можи да го направите тоа тука (Кликни Тука)

Смути – Канцер 1:0 е идеја добиена од тешка „приказна“ со сепак среќен крај. Со овие рецепти од смути јас успеав да го изодам трнливиот пат, пат кој никој не заслужува да го „пешачи“.

Хемотерапиите дефинитивно ќе бидат многу полесни со овие смутиња. Вие што се борите со оваа опака и гнасна болест не се откажувајте, верувајте и насмејте се. Знам навидум делува лесно и едноставно, а сепак не е. Вие другите останете здрави, насмеани и живејте го животот на максимум.

Исто така, сакам да напоменам дека со купувањето на оваа електронска верзија од книгата Смути – Канцер 1:0, освен што ќе си добиете превкусни рецепти за смутиња, директно ќе помогнете и на луѓето заболени од рак, бидејќи 20% од секоја продажба одат токму за нив.

Ви благодарам на поддршката!

Сподели со пријателите!

Description

Избери дали ја сакаш во печатена или електронска форма.

Сподели со пријателите!

Additional information

Смути-Канцер 1:0

Електронска форма, Печатена форма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E-книга: Смути-Канцер 1:0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *