Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Десерти Ужинка

Овесни палачинки со боровинки

Овесни палачинки со боровинки

Многу варијанти на палачинки има, но кога станува збор за блага варијанта секогаш за избриам оваа со овесно брашно. Некако како многу брзо да ми …

Сподели со пријателите!