Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Главни јадења

Вегански ќовтиња во сос од црвени печени пиперки

Вегански ќовтиња во сос од црвени печени пиперки

Постојат многу начини да направите ќофтиња без месо користејќи разни житарки, зеленчук, грав и мешунки. За да добијам совршена месна текстура, ми се потребни комбинации …

Сподели со пријателите!