Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Главни јадења

Растурена сарма со сторен лист од зелка и булгур

rasturena sarma

Малку чудно ви е ама овој вид на сарма се подготвува за најмногу 30 минути.Бидејќи листот од зелка од @bakaleskipromet2016 е совршено добар и вкусен, брзо изврива …

Сподели со пријателите!