Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Десерти

Чоколадни еклери со ванила крем

polneti ekleri vkusno

Нашите пријатели Graf Time ни подготвија вкусни полнети чоколадни еклери со ванила крем. Потребни состојки: 220 мл. вода 120 мл. масло за јадење 150-170 гр. …

Сподели со пријателите!