Showing: 1 - 3 of 3 RESULTS
kafe so mlecna pena
Вегетаријанска исхрана

Кафе со млечна пена – одличен почеток на денот

Со шолја кафе започнува утрото за секој од нас. Некои претпочитаат обично кафе, други без млеко, и едни како мене со млечна пена. Само за …

Сподели со пријателите!
Како да направите протеинско, кремасто кафе?
Вегетаријанска исхрана Десерти Ужинка

Како да направите протеинско, крем кафе?

Според моето искуство (и со сите со кои разговарав за ова), првата шолја кафе е секогаш најдобрата во денот. Тоа не важи за секое задоволство. …

Сподели со пријателите!