Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Смуди Ужинка

Здрав(healthy) коктел од лубеница и јагода

Летово обично се разладуваме со сладоледи, но зошто да не се разладиме и со еден здрав коктел. Здрав коктел за помалку од една минута. Потребни …

Сподели со пријателите!