Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Вегетаријанска исхрана Овесна каша

Овесна каша со тостирани семиња

овесна каша со тостирани семиња

Денес за појадок oвесна каша со тостирани семиња. Ако мене некој ме праша што обожавам за појадок без размислување одбирам овесна каша. Толку е брза …

Сподели со пријателите!