Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Главни јадења Печива

Протеинска пица од овесни снегулки

Пица со оесни снегулки и белки

Вегетаријанската протеинска пица направена од основа од овесни снегулки и белки, со доматен сос, тартуф намаз од маслинки, пециво, сол и моцарела бурата е одличен …

Сподели со пријателите!