Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана

Пица од тиквица

пица од тиквица

Пицата настанала во Италија како храна на сиромашните. Селаните имале свое сопствено брашно, произведувале домати, сирења и кашкавали и други продукти, па од нив правеле …

Сподели со пријателите!