Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Главни јадења Салати Тортиља

Бурито со туна и вкус на скара

Бурито со туна и вкус на скара

Користиме туна но уживаме во вкусот на скара! Подготвено со страст и љубов, ова бурито ќе ве одведе на вистинско кулинарско патување. Осетете ја свежината …

Сподели со пријателите!