Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Намази

Гвакамоле намаз на мој начин без масло

Гвакамоле на мој начин

Традиционалниот рецепт се надевам дека сите го знаеме за гвакамоле, па јас одлучив да направам една своја верзија на гвакамоле. Го користам често овој намаз …

Сподели со пријателите!