Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Веган ( посно) Вегетаријанска исхрана Смуди

Зелено смуди со смрзнато овошје

Зелено смуди со смрзнато овошје

Зелените смути се одличен начин да ги вклучите зелените зеленчуци во вашата исхрана. Овие зеленила се богат извор на витамини и минерали и се најхранливи …

Сподели со пријателите!
Протеински појадок во чаша
Веган ( посно) Десерти Смуди Ужинка

Протеински појадок во чаша со кето гранола

Протеински појадок во чаша со кето гранола Vitalia Добро утро со појадок во чаша.Како до сега не сум го открила ова совршенство од крем протеин …

Сподели со пријателите!