Showing: 1 - 10 of 10 RESULTS
Веган ( посно) Вегетаријанска исхрана Смуди Ужинка

Блескаво зелено смути

Ако немате специфична здравствена состојба што го прави невозможно да пиете поголеми количини зелено смути, започнете со минимум 1 чаша секое утро. За разлика од …

Сподели со пријателите!
Зелено смуди со смрзнато овошје
Веган ( посно) Вегетаријанска исхрана Смуди

Зелено смуди со смрзнато овошје

Зелените смути се одличен начин да ги вклучите зелените зеленчуци во вашата исхрана. Овие зеленила се богат извор на витамини и минерали и се најхранливи …

Сподели со пријателите!