Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Патувања

Трикала и Метеори во сезона на предновогодишниот базар!

трикала базар

Еден од најпознатите и најпосетувани моменти во Трикала е предновогодишниот базар, кога градот се претвора во чаробно просторче и е украсен со светлечки украси, бои, …

Сподели со пријателите!