Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Печена веге(посна) без масло палачинка

Посна палачинка без масло

Кога идат постите тоа ми е најтешкиот период кога треба да изберам храна без масло. Но мојот мозок толку добро функционира што секогаш кога ќе …

Сподели со пријателите!