Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Чоколаден сладолед на стапче

чоколаден сладолед на стапче

Колку е лесно да се направи ова задоволство за освежување без грам совест за консумирање.Чоколаден веган сладолед,eм вкусно, ем здраво!Два производи од vitalia прават чудо. …

Сподели со пријателите!