Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Корисно

Хељда – кралица на житарките

Не случајно хељдата се нарекува кралица на житарките. Поволно делува на организмот, поради големото количество на витамини, минерали, амино киселини, корисни јаглехидрати и полинезаситени масти. …

Сподели со пријателите!