Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана

Вкусен енергичен појадок

Вкусен енергичен појадок

Вкусен енергичен појадок со @verdino.mk растителните колбаси. Да ви ја олеснам одлуката за појадок за денес. Јас не верувам во монотонија во појадокот. Потребни состојки: јајца @verdino.mk растителни …

Сподели со пријателите!