Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана

Брз, вкусен вегетаријански појадок

vegetarijanski tost

Вкусен вегетаријански појадок, целиот вкус го прави само една состојка а тоа е песто сос. Потребни состојки: Интегрални тост лепчина 200 гр. моцарела Песто сос …

Сподели со пријателите!