Француски тост од овесни и авокадо

Состојки:

Начин на подготовка:

  • Во длабок сад го матиме јацето
  • Ги додаваме овесните снегулки и продолжуваме да матиме
  • Во истиот сад го додаваме и јогуртот и матиме да се спојат состојките
  • На загреан тостер ставаме хартија за печење и ја додаваме смесата
  • Поклопуваме и од горе со хартија и го затвораме тостерот
  • Печиме 5-6 минути
  • Сервираме на чинија и мачкаме од фета сирењето
  • Го додаваме и авокадото

Уживајте во вкусот!

Сподели со пријателите!

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading