Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Тортиља

Вегетаријанско гиро

Месото во ова вегетаријанско гиро нема да ви недостига – бидејќи Verdino Mk веганските мини колбавчиња го заменуваат, мешавина од зеленчук и нашиот омилен сос …

Сподели со пријателите!