Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Патувања

Дуаби.. дестинација која вреди да се посети

Дуаби дестинација која вреди да се посети

Дубаи, моето второ омилено место, каде секое миг со својата вистинска егзотика и луксуз го прави незаменлив. Секој поглед на светлосните врвови на Бурџ Халифа, …

Сподели со пријателите!