Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Кремаст сладолед со вкус на лешник

протеински кремаст сладолед

Кремаст сладолед со вкус на лешник Најпосакуваниот десерт во лето е сладоледот. Но зошто да биди калоричен кога можи да биди вкусен и протеински. Потребни …

Сподели со пријателите!