Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Печива

Протеински леб од леблебија

Proteinski leb od leblebija

Нашиот нутриционист Ена ни подготви домашен протеински леб од леблебија.Потребни состојки: 300г сирова леблебија ( предходно потопена во ладна вода, 12 часа, добро е еднаш …

Сподели со пријателите!