Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Корисно

Лунарен календар за исхрана и губење на тежината 2022

Лунарен календар-диета

Месечината влијае на нашето тело на таков начин што во одредени периоди од лунарниот месец, храната се апсорбира побрзо или полесно, во други периоди е …

Сподели со пријателите!