Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Вегетаријанска исхрана Овесна каша

Овесна каша и чиа семе со малини

Наутро ни е најпотребна енергија, па често знаеме да си кажеме” јас ќе доручувам само протеини”, без да внесите јаглехидрати? Но без јаглехидратите ништо не …

Сподели со пријателите!