Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Корисно

Јаворов сируп и сода бикарбона помош при борбата со рак

Јаворов сируп и сода бикарбона лек за Рак ? Сода бикарбона е природна супстанца за различна употреба. Има алкален ефект, со што ја намалува киселоста.Ќелиите …

Сподели со пријателите!