Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно)

Како да направите домашна веган (посна) моцарела?

veganska mocarela

Оваа сирова веганска моцарела е многу лесна и брза за правење, бара само неколку состојки и е прилично блиску до традиционалното сирење моцарела. Одлична е …

Сподели со пријателите!