Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Десерти Печива Ужинка

Здрава блага вафла со домашен протеински сладолед

Vafli

Купи тука Овој рецепт за вафли толку едноставен што го имам запаметено. Потребно е само едно брашно – овесно брашно – што е најлесно брашно …

Сподели со пријателите!