Showing: 1 - 7 of 7 RESULTS
Веган ( посно) Вегетаријанска исхрана Смуди Ужинка

Блескаво зелено смути

Ако немате специфична здравствена состојба што го прави невозможно да пиете поголеми количини зелено смути, започнете со минимум 1 чаша секое утро. За разлика од …

Сподели со пријателите!
Корисно

Јаворов сируп и сода бикарбона помош при борбата со рак

Јаворов сируп и сода бикарбона лек за Рак ? Сода бикарбона е природна супстанца за различна употреба. Има алкален ефект, со што ја намалува киселоста.Ќелиите …

Сподели со пријателите!