Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Здрави корпиња

Здрави корпиња

За сите кои ја бараат перфектната комбинација на вкус и енергија! Потребни состојки: Кокосово масло20 гр. Бадеми20.гр. лешници20 гр.Сува брусница20. гр. Сончоглед20 гр. Семки од …

Сподели со пријателите!