Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Перуанска Мака

Што е Перуанска мака?

Перуанска мака-ЕКСТРАКТ НА ЦРВЕНА МАКА ВО ПРАВ

ПРАВИЛНА РАБОТА НА ХИПОФИЗАТА И ВРЕМЕТО И СИТЕ ДРУГИ ФУНКЦИИ НА ЧОВЕКОВИОТ ОРГАНИЗАМ ПЕРУАНСКИ или АНДИСКИ АКОН (Lepidium meyenii) е туберозна зеленчук од семејството Brassicaceae, …

Сподели со пријателите!