Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Овесна каша

Варена киноа во кокосово млеко

Варена киноа со кокосово млеко

Ммм…колку само добар вкус има оваа варена киноа во кокосово млеко…Едноставно уживав во мојот доцен појадок..Верувам дека сакате со вас да го споделам рецептот на …

Сподели со пријателите!