Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Веган ( посно) Десерти Ужинка

Протеински посни штангли

posni stangli bez seker

Совршен здрав посен протеински десерт. Без шеќер, но со секоја капка вкус! Овој ден заслужува само најдобро, затоа избери го протеинско штангличе без грижи! Да, …

Сподели со пријателите!