krckav naut
  • Крцкав наут со намаз од индиски орев и сончоглед
  • Наут киснат 8h можи и помалку но најдобро е преку ноќ
  • Се пржи на малку маслиново со малку сол,буковец
  • Намаз од индиски и сончоглед
  • Се кисни по 50 гр индиски и сончоглед исто така преку ноќ
  • Се истура водата во која е бил се додава еден лимон цеден,малку сол и една лажица сусамов таан.
  • Сето се блендира.
  • Се реди на краставица
  • Намазите можат да се служат во салата како прелив .
  • На здравје
Сподели со пријателите!

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Discover more from Вкусно без месо

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading